Exposició

Del 25/09/2015 al 31/10/2015

L’exposició "Festival Castell de Peralada en Dansa” del fotògraf Josep Aznar s'exposarà, del 25 de setembre al 31 d’octubre, a la sala d'actes del Claustre de Sant Domènec.

El Festival Castell de Peralada celebra 30 anys de dansa a Peralada amb una exposició que aplega 42 fotografies de Josep Aznar que mostren els espectacles, les companyies, els coreògrafs i els ballarins més representatius que han passat per l’escenari de Peralada, durant els últims 30 anys. 
La mostra “Festival Castell de Peralada en dansa”, dedicada a un gènere d’identitat del Festival com és la dansa.

Comissariada pel mateix fotògraf, Josep Aznar i Laia Tous, coordinadora general del Festival Castell de Peralada, l’exposició també compta amb un text introductori de Joaquim Noguero, crític de dansa de La Vanguardia i un recull de declaracions que els ballarins Ángel Corella, Julio Bocca, Sara Baras, María Pagés i el coreògraf dels Ballets de Monte-Carlo Jean Christophe Maillot han escrit per a aquesta ocasió.També s’acompanya d’una càpsula amb talls de vídeo d’espectacles de dansa dels darrers anys d’Oriol Martínez.

L’exposició es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona al 2014 i després va itinerar a la Ciutadella de Roses i al Comú d’ Andorra La Vella.

Horari de visita:
De dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 15h a 18h.
Diumenges i festius, de 10h a 14h.

×