Exposició d'OXURS

Del 14/10/2022 al 06/11/2022

Alex Silva, conegut i representat pel nom artístic Oxurs, és un pintor, escultor i grafiter de Torroella de Fluvià. Ha exposat en diverses localitats de la província.

Li agrada que les seves obres estiguin fusionades amb la tecnologia, per això normalment fa servir pintura fluorescent o diferents tècniques de llums, amb també grafits amb realitat virtual en directe. Les tècniques que més utilitza són l’aerografia i l’esprai amb colors fluorescents. Amb aquesta tècnica i materials pinta murals, quadres i realitza escultures amb llum pròpia. Li agrada representar sensacions que representen l’amor i el romanticisme sota un fons negre, així com una petita part del poder de la creació humana, fusionant tecnologia i art.

Oxurs presenta a Peralada aquesta exposició multidisciplinària a la sala d’exposicions del Centre de Turisme Cultural Sant Domènec.

La inauguració, tindrà lloc el divendres 14 d’octubre a les 19.30 hores, i a la que esteu convidats i convidades, comptarà amb la presència de l’artista.

L’exposició es podrà visitar fins el diumenge 6 de novembre, en horari de l’oficina de Turisme.

×