Exposició Experiències de Rosa Grau

Del 09/04/2022 al 24/04/2022

Experiències” és una exposició de pintura, escultura i tapís de la barcelonina, actualment resident a Llançà i Girona, Rosa Grau. La seva formació, des del disseny fins a la ceràmica, passant per la pintura, el tapís i la litografia, ha quedat palesa en les exposicions que l’han portat fins tan lluny com el Castellani Art Museum del Niàgrada i tan a prop com tot el seguit de museus empordanesos on s’han mostrat les seves obres. Per ella és molt important la recerca de noves tècniques i nous materials l’abstracció, la gestualitat i l'atzar, són tot un mateix en el seu treball, que evoluciona i madura amb el pas del temps. 

Defineix les seves escultures com a arrels d’arbres que aguanten amb l’esperança de futur, relacionant-hi el seu treball amb l’observació i el sentiment. Són fetes amb les pròpies arrels trobades a mar i bosc. El tapís també té una part de fusta i diverses textures. La pintura, en aquarel·la i collage sobre paper, amb la clara voluntat d’expressar emocions, “un anar i venir en la memòria”.

La inauguració, tindrà lloc el dissabte 9 d’abril a les 19:30 hores, al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, i la mostra es podrà visitar fins el diumenge 24 d’abril, en horari de l’oficina de Turisme.

×