EXPOSICIÓ VIRTUAL DE MALAMAR

Del 19/11/2020 al 31/12/2020

Malamar és el segell creatiu en el qual s'amaga (però que alhora es descobreix) l'Anna Contreras. Les il·lustracions, fotografies i textos, són l'excusa amb la que intenta dia a dia entendre millor el món en el que viu, compartint inquietuds, sentiments i sensacions, explorant els racons de la seva ment, plantant cara a un passat carregat de nostàlgia agre-dolça. L'escalenca i actualment resident de l'Araucania (Xile), va submergir-se en el món creatiu-artístic de ben petita, motivada per la seva mare, anant els estius als tallers de pintura de la Dolors Ventós, endinsant-se en l'art de la fotografia gràcies al seu pare, amb una primera càmera de plàstic i carret, gairebé de joguina, i animant-se a escriure inspirada pel seu germà. Des d'aleshores, no ha deixat anar mai més el llapis i s'ha dedicat a observar i a gaudir el món que l'envolta amb un filtre més pictòric, poètic i positiu, malgrat tot.

Segona lliçó: vida senzilla, és un petit fruit després de cinc anys viscuts lluny de casa, buscant diversos  llenguatges i expressions creatives per admetre el reconeixement de nous progressos i la necessitat d’alliberar sentiments i sensacions després d’una primera gran lliçó dura, però amb una evolució cap a una filosofia de vida més positiva i amb valors adquirits d’una quotidianitat més senzilla.

Per veure les obres en aquesta pàgina, cliqueu les fletxes laterals que sortiran un cop poseu el cursor sobre el cartell.

https://annaconge.wixsite.com/malamar

×