EXPOSICIÓ VIRTUAL DE MARIA ALZAMORA

Del 18/09/2020 al 31/12/2020

La Maria Alzamora és fotògrafa, dissenyadora gràfica i il·lustradora. Viu entre les ciutats de Figueres, Barcelona i Leeds (Regne Unit), però va néixer a Ordis. Ja des de ben petita dibuixava, però no va ser fins als 15 anys que va començar el viatge artístic. La seva obra, que inicialment era una manera de relacionar-se amb l’entorn, va passar a ser també la manera per entendre’s a si mateixa. Li agrada especialment observar els músics mentre toquen, fer una pluja d’idees interna per representar un missatge, dibuixar durant hores mentre espera en trens i aeroports. Adora tot allò relacionat amb les arts visuals, l’expressió personal i la comunicació. “Cada història necessita el seu canal”, diu.

“La sèrie Out of Place neix del dolor i de la frustració. Després de molts mesos amb una lesió al genoll i lluitant amb el meu cos, hi ha una voluntat de reconciliar-me amb mi mateixa, de veure'm com a una i, fins i tot, d’estimar-me amb el dolor. Per fer això, primer cal deixar anar la ràbia i aquest sentiment de no saber com habitar el cos, més ben dit, de com gestionar-lo. Estic fora de lloc i segueixo buscant el meu centre.”
https://mariaalzamora.com

Per veure les obres en aquesta pàgina, cliqueu les fletxes laterals que sortiran un cop poseu el cursor sobre el cartell.

×