EXPOSICIÓ VIRTUAL VIMART (Vi, Mar i Art)

Del 01/04/2021 al 30/04/2021

Just quan fa quatre anys de la seva primera exposició presencial a Peralada, Marta Arañó i el seu projecte Tinta i Vi tornen amb VIMART (Vi, Mar i Art) en format digitalitzat i amb el mateix esperit. En aquesta actualització, una part de l’obra coincideix amb l’exposició presencial de 2017 i una altra és de creació nova.

La tècnica de la pintura amb vi, és el resultat d'un seguit de transformacions que es produeixen amb el temps i que juntament amb el camí d'una pinzellada, acompanyada de la negror de la tinta, fan d'un joc amb tanta interacció, el naixement d'una obra d'art.

Marta Arañó és una artista barcelonina residint a Sant Esteve Sesrovires, on també hi té el seu estudi d’art, amb una llarga trajectòria en el món de l’art i dedicada actualment a la pintura amb vi. Vins naturals, sense manipular i que es transformen sobre una làmina de paper. Dedica la seva obra a tots els viticultors pel seu esforç i dedicació, i als amants del vi donant-los la possibilitat de tenir el seu vi preferit transformat en una altra obra d’art, en aquest cas traslladat a una tela o làmina. Els propis cellers poden veure el seu vi (la seva obra d’art) transformat sobre un altre format. També realitza tallers i activitats arreu.

“El vi és viu i envelleix a la làmina, mostrant la maduresa amb la bellesa cromàtica que li dona el pas del temps”

Vins del món, amb molta personalitat, que deixen la seva empremta per gaudir d’una obra d’art que deixa de ser efímera per transformar-se en perdurable. Tal i com afirma l’autora, el vi és un apassionant camí d’experiències. 

Més informació a www.tintaivi.com

Per veure les obres en aquesta pàgina, cliqueu les fletxes laterals que sortiran un cop poseu el cursor sobre el cartell.

×