Exposicions d'Art

Del 31/03/2017 al 16/04/2017

La Sala d’Exposicions Miquel Mateu de Peralada és un espai inaugurat l’any 2001 i que es dedica a la difusió de la creació artística, cultural i patrimonial de la vila. S’ubica en el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, al centre de la població, i forma part del conjunt d’equipaments dinamitzadors de la vida cultural peraladenca. Compta amb unes dimensions de 200 m2, que permeten la realització d’exposicions temporals de gran format i temàtica diversa.

Durant l'Estiu també s'acolliran altres exposions en diferents espais de la Vila, com el jardi del Claustre de Sant Domènec, les places de la vila o el Parc del Castell.

Exposicions 2017:

Del 31 de març al 16 d'abril · CENTRE CULTURAL SANT DOMÈNEC
VIMART "Vi, Mar i Art" Dibuixos a ploma pintats amb vi i cava.
Exposició de pintura de Marta Arañó "Tinta i Vi"
Inauguració de l’exposició, divendres 31 de març, a les 20.00h.

Marta Arañó. Artista catalana, dedicada a la pintura, específicament a la tècnica de la Pintura amb Vi.
La seva obra, està personalitzada per Cellers, pintant en exclusivitat amb els seus propis vins. Les característiques dels vins acompanyen sempre a les seves obres, allà on siguin exposades.

La seva obra , també està dedicada als Amants del Vi, donant-los la possibilitat de tenir el seu Vi preferit transformat en una altra Obra d’ Art, en aquest cas traslladat a una tela o a una làmina.
×