Jornades Europees del Patrimoni

11/10/2015

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà participa, un any més, en les Jornades Europees del Patrimoni que se celebren del 10 al 12 d'octubre a Catalunya i que coordina el departament de Cultura de la Generalitat. L'objectiu de les jornades és apropar al ciutadà el patrimoni cultural del país. Totes les activitats que s'hi desenvolupen són gratuïtes i van des de rutes urbanes fins a exposicions, concerts, visites guiades i, lògicament, jornades de portes obertes a molts monuments. 

En el marc d’aquestes jornades, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest any l’activitat “Nuclis medievals amb música”, amb el suport dels ajuntaments de Peralada i de Sant Llorenç de la Muga. Així, el diumenge dia 11, a partir de les 17 h, a Peralada, es farà la visita “Ruta literària Ramon Muntaner” i posteriorment (18.30 h) l'orquestra Versatile del Casino Menestal Figuerenc oferirà un concert de música a la sala Miquel Mateu del Centre de Turisme Cultural Sant Domènec. L’endemà, dilluns dia 12 i festiu laboral, a Sant Llorenç de la Muga, es farà una visita guiada al nucli medieval fortificat a partir de les 17 h. A continuació (18.30 h) s'oferirà un concert a càrrec de Jove Orquestra de Figueres 

Per a informació i inscripcions cal trucar a l’àrea de Cultura del Consell (telèfon 972 51 43 55) o bé al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada (telèfon 972 538 840).

×