Jornades Europees del Patrimoni

13/10/2018

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics, i altres espais patrimonials., obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

En el marc d’aquestes jornades, el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec ofereix realitzar la Ruta Literària 'Què us diré? Ramon Muntaner i Peralada'. 
La ruta dóna a conèixer l'obra de l'autor, la Crònica, posant la literatura i el paisatge al servei del lector. A través de fragments de l'obra, el vistant s'endinsarà als espais on va viure Muntaner, entre ells el claustre romànic de Sant Domènec (s.XII) i les muralles de Peralada, ambdós declarats Béns Culturals d'Interès Nacional.

RUTA LITERÀRIA 'QUÈ US DIRÉ? RAMON MUNTANER I PERALADA
Dia: Dissabte 13 d'octubrre
Hora: 16.00h
Concentració: Oficina de Turisme de Peralada. Plaça Peixateria, 6

Per a informació i inscripcions cal trucar  al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada (telèfon 972 538 840).

×