"Mediterrània, Llum i color" de Carles Bros

Del 29/07/2022 al 28/08/2022

La mostra s’inaugurarà el proper 29 de juliol al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec de Peralada.

Carles Bros és un pintor i escultor nascut a Terrassa (1956) que s’ha dedicat a l’art des de ben petit, quan treballava i estudiava amb la seva mare Joaquima Solanes, també artista i pintora.
S’ha format a l’Escola Martínez Lozano, a les Jornades d’estudis d’art contemporani de la Universitat de Girona i al Cercle Artístic de Barcelona, on va fer els estudis de Comissariat i Gestor Cultural.
Des del 2012, Carles Bros ha estat l’impulsor, promotor i comissari de la Mostra d’Art Contemporani “TramuntanArt” (Port de la Selva) i del ColerArt (Colera), i ha realitzat nombrosos viatges per Europa, Àsia i Àfrica.
Després d’haver participat a més de cinquanta exposicions individuals i d’haver rebut diversos reconeixements a nivell nacional i internacional, Bros és considerat un artista de renom a les comarques gironines.

L’artista presenta a Peralada, un conjunt de pintures que porta el títol Mediterrània “Llum i color”. Es tracta d’una mostra basada en els accidents naturals. Bros fabrica la pintura a partir de pigments naturals i sorra o pols de marbre, per aplicar-la de forma matèrica.

La inauguració, que tindrà lloc el divendres 29 de juliol a les 19:30 hores, i a la que esteu convidats i convidades, comptarà amb la presència de l’artista.

La mostra es podrà visitar fins el diumenge 28 d’agost, en horari de l’oficina de Turisme.

×