Vívid 2022. El festival del vi a Peralada

30/04/2022

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. En la seva quarta edició, l’esdeveniment proposa una cinquantena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com del centenar de socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquest abril viu el VÍVID, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà!

ACTIVITAT A PERALADA

Garnatxa versus carinyena: batalla de vins - Claustre de Sant Domènec
Dissabte, 9 d'abril a les 17.30h - EXHAURIDES
Dissabte, 30 d'abril a les 17.30h - NOVA DATA
La garnatxa i la carinyena són les dues varietats de ceps més polivalents de l’Empordà; amb elles s’elaboren tant vins tranquils com rancis, dolços o escumosos. Tastarem aquestes dues varietats en totes les seves versions (blanca, roja i negra), i serem testimonis d’una batalla per veure quina té l’honor de reconquerir l’Empordà.
 

Si voleu ser testimonis d’aquesta lluita i tastar 6 vins i 2 vins dolços, veniu al claustre romànic de Sant Domènec de Peralada. Per qui aposteu: garnatxa o carinyena?

  • Activitat accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Activitat adreçada a públic adult +18 (sense nens).
  • Aforament limitat a 20 persones.

    Activitat organitzada i a càrrec del sommelier Josep Miquel Guasch.

    Preu: 20 €/persona.
    Inscripcions: fent un clic a COMPRA LA TEVA EXPERIÈNCIA

 

Consulta tota la programació del Festival Vívid a: vivid.costabrava.org 

 

 

×