Vívid, el Festival del Vi

Del 31/03/2017 al 30/04/2017

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. En la seva quarta edició, l’esdeveniment proposa una cinquantena d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt Empordà i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

La iniciativa promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori així com de 104 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquest abril viu el VÍVID, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà!

ACTIVITATS A PERALADA

Del 31 de març al 16 d'abril · CENTRE CULTURAL SANT DOMÈNEC
VIMART "Vi, Mar i Art" Dibuixos a ploma pintats amb vi i cava.
Exposició de pintura de Marta Arañó "Tinta i Vi"
Inauguració de l’exposició, divendres 31 de març, a les 20.00h. 
+ Informació.
 

Dissabte 1 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
VINYES DELS ASPRES (CANTALLOPS) + ARCHÉ PAGÈS (CAPMANY)
Visitarem el celler de Vinyes dels Aspres amb tast inclòs, on la tradició i la modernitat es combinen per donar lloc a uns vins autèntics. Acabarem la tarda a Arché Pagès amb una visita a les vinyes i tast, on sentiràs el paisatge de l'Empordà dins la copa. 
+ Informació i reserves

Dissabte 8 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
LA VINYETA (MOLLET DE PERALADA) + CELLER D'EN GUILLA (DELFIÀ)
Visitarem les instal·lacions d'elaboració de vi de La Vinyeta, un celler referent a la zona, i tastarem els seus millors vins amb un aperitiu d'embotits i formatges artesans. Acomiadarem el dia al Celler d'en Guilla, on tastarem 4 vins, tot gaudint d'una posta de sol amb L'Empordà als nostres peus.
+ Informació i reserves 

Dissabte 15 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
EMPORDÀLIA (PAU) + MAS LLUNES (GARRIGUELLA)
Visitarem les instal·lacions d'Empordàlia, al bell mig de l'Empordà. Veurem el molí antic d'oli i l'actual, així com el celler. Degustarem tres vins i l'Oli de Pau. Tot seguit, ens dirigirem cap a Mas Llunes, a Garriguella, un celler modern però de tradició familiar, on després farem tast de tres dels seus vins i un oli. 
+ Informació i reserves

Dissabte 22 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
COOPERATIVA DE GARRIGUELLA + ESPELT (VILAJUÏGA)
Des de la Cooperativa de Garriguella, emprendrem un viatge a través d'una història plena de tradició i cultura, tot tastant alguns dels seus vins. I per acabar la ruta, res millor que fer-ho des de Mas Espelt, a Vilajuïga. Veurem com s'amaga el sol i degustarem alguns dels vins més emblemàtics d'aquest celler. 
+ Informació i reserves

Dissabte 29 d’abril · VISITA + TAST + TRANSPORT
PERAFITA (CADAQUÉS)
Et portarem al celler Martín i Faixó, situat a la masia Perafita. Al cim de Cadaqués, és un dels únics cellers que es troba dins del Parc Natural del Cap de Creus. Visitarem, el celler i, tot seguit, farem un tast de vins. 
+ Informació i reserves

 

Consulta tota la programació del Festival Vívid a: vivid.costabrava.org 

 

 

×