Exposicions d'art

La Sala d’Exposicions Miquel Mateu de Peralada és un espai inaugurat l’any 2001 i que es dedica a la difusió de la creació artística, cultural i patrimonial de la vila. S’ubica en el Centre de Turisme Cultural Sant Domènec, al centre de la població, i forma part del conjunt d’equipaments dinamitzadors de la vida cultural peraladenca. Compta amb unes dimensions de 200 m2, que permeten la realització d’exposicions temporals de gran format i temàtica diversa.

EXPOSICIONS 2022

Del 29 de juliol al 28 d'agost de 2022
CARLES BROS
Exposició de pintura "Mediterrània, Llum i color" 
Inauguració de l’exposició divendres 29 de juliol, a les 19.30h
Més informació. Consulta aquí. 

 
Del 6 de maig al 12 de juny de 2022
EXPOSICIÓ ANTONI CAMPAÑÀ – L’ENDEMÀ DE LA RETIRADA. 1939
Inauguració de l’exposició: divendres 6 de maig, a les 19.00h
Acompanyada d’una conferència i visita comentada a càrrec del comissari de l’exposició i Prof. de la Universitat Autònoma de Barcelona, Arnau Gonzàlez i Vilalta. 
Activitat paral·lela: divendres 20 de maig, a les 19.00h
Projecció del documental la “Capsa Vermella. La guerra infinita d’Antoni Campañà”. Amb la presència del del codirector Arnau Gonzàlez i Vilalta. 
 
Del 9 al 24 d’abril de 2022
ROSA GRAU
Exposició de pintura 
Inauguració de l’exposició dissabte 9 d’abril, a les 19.30h
Més informació. Consulta aquí.
 
Del 5 de març al 2 d’abril de 2022

FRESSEIG DE MAR
Exposició col·lectiva 
Inauguració de l’exposició: dissabte 5 de març, a les 18.00h
Més informació. Consulta aquí.

Entre altres, han exposat també al Centre Cultural Sant Domènec:
Albert Cuevas, Ramon Garrido Marqueño, Gloria Muñoz, Evarist Vallès, Albert Triola i Suris, Àngel Grau, Jordi Martoranno, Jordi Urbón, Sergi Cadenas, Blanca Reig, Jordi Isern, Sergi Xifró, Antolin Avezuela, Josep Aznar, Carmen i Ascención, Comas Alegrí, Danilo Fernàndez, VimArt Tinta i Ví, David Ansón, Dolors Caballero Roig, Elías Toro, Gloria Muñoz, Joan Gibert, Josep Aznar, Josep i Júlia Esteve, Josep Maria Pinto, Marc Costa i Maria Bardalet, Neus ROca, Nirupa, Perec, Ramon Barril, Teresa Lago, Xavi González, Àngel Rigall, Josep Sanllehy, Manel Bertrán Mariné, Yuian Quintana, Miquel Ruiz, Miquel Barneda, Jordi Gamell, Pol Ballonga, Paco Muñoz, Guy Thomas, Veitorr, Paloma Vidal o els col·lectius Fages Art Viu i Artistes Locals de Peralada i Vilanova de la Muga.

×