Castell Peralada Restaurant

Una visió contemporània de la cuina empordanesa

Aquesta és l'essència del Castell Peralada Restaurant. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d’anys d’èxits a El Bulli i al Mas Pau, han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de manera creativa i amb propostes avantguardistes basades en la qualitat dels productes de l'Empordà, des de la terra i fins al Mediterrani.

Un nou restaurant gastronòmic d'alt nivell, dissenyat per Sandra Tarruella, en un espai totalment renovat ideal per a gaudir d’una autèntica experiència sensitiva. Amb un nou disseny de cuina a la vista, el restaurant disposa de diverses sales ubicades a les torres del Castell i d’una terrassa davant del llac i amb vistes als impressionants jardins.

* Guardonat amb 1 Estrella MICHELIN (Guia 2018 i 2019)

Com arribar-hi
  • Horari

    De dimecres a diumenge:
    Dinar de 13:30h a 15:30h i sopar de 20h a 23h.

    Del 3 de juliol a l’1 de setembre:
    Obert cada nit de 19:30h a 23h (migdies tancat).

Com arribar-hi
×