Celler Perelada

L’elaboració de vi Peralada està documentada ja des de l’Edat Mitjana, tal com ho testimonien diversos documents i pergamins de l’època que es conserven a la biblioteca. Quan Miguel Mateu va comprar aquest conjunt monumental el 1923, un dels seus principals objectius fou la revitalització d’aquesta tradició vitivinícola, una tradició que avui és més viva que mai i que ha incorporat la més moderna tecnologia per tal d’elaborar uns vins que treuen el màxim partit dels matisos dels sòls i les vinyes de l’Empordà.

VISITES
Les diferents opcions de visita permeten conèixer tots els secrets de l’elaboració del vi. Des de les vinyes de Malaveïna, una de les cinc finques que Castell Peralada té a l’Empordà, fins a la sala amb 5.500 barriques o la històrica cava del Gran Claustre, on s’elabora vi des de l’Edat Mitjana. 

El Museu del Castell, que acull les col•leccions privades de la família Suqué-Mateu, és un altre dels atractius de l'oferta de visites, que pot completar-se fins i tot amb un bany al Wine Spa de l’Hotel Golf Peralada. 

Horari: De dimarts a diumenge, amb reserva prèvia i horari per concretar. Diferents opcions de visites.
Durada: Segons l'opció escollida.
Capacitat: 16 persones
Idiomes: Català, Castellà i Anglès
Preu: Segons l'opció escollida. 


DADES DE CONTACTE
La Vinoteca del Celler
Carrer Sant Joan, s/n
17491 Peralada
Tel. 972 53 85 03
visites@castilloperelada.com
www.castilloperelada.com 

×