Fira del Clown

28/05/2022

Un festival de pallassos, pallasses, música, circ i teatre que omple els carrers de Vilanova de la Muga. Aquest festival va néixer amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats, donant a conèixer la figura d’aquest personatge de nas vermell i grans sabates.

En el decurs del dia s’ofereixen diferents espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown, el circ i l’animació. Amb més d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en quatre escenaris hi podreu trobar les darreres creacions de companyies Mortelo & Manzani, Cia Xicana, Pere Hosta, Cia. Pau Palaus, Cirquet Confetti, La Bella Tour, Circo Los, els Tallers de Circ a càrrec de l’Escola de Circ de la Bisbal, o el  presentador d’enguany el pallasso carablanca Globó.
A més a més el Guardó Pallasso de l'Any 2019 s'entregarà a l'entitat Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà.

Consulta la Programació del Fira Clown 2021. (Properament)
Consulta el nostre Facebook i estaràs informat al moment. Clica.

La Fira del Clown de Vilanova de la Muga ja compte amb 8 edicions en les quals ha pogut comptar en reconeguts/es pallasssos/es i companyies com Pepa Plana, Jam, Sabanni, Pep Callau, Claret Papiol, La Bleda, Pere Hosta, Felix Brunet, Mabsutins, Circ Xic, Cia Cirquet Confetti, Cascai Teatre, Xarop Clown, Circo Los, Tandarica Cirkus, Cia. Passabarret, Dandy Clowns, Cia Filigranes, entre molts d’altres. 

×